Telefon:  +36(70)353-3132

Kútalapozás, kútalap készítés

Számos építési telken a teherhordó talaj a talajszint alatt található 4-8 méterrel. Ilyen esetben az új épület felépítése előtt szükség van kútalap készítésére, mely az épület terheit közvetíti a teherhordó talaj rétegre. A kútalapozás folyamata hasonló a víznyerő kutak kialakításához, ellenben a kútalap tömör vasbetonból áll. Laza talajon mindenképpen szükséges a kútalapozás, hogy a későbbiekben ne süllyedjen meg az épület.

Gyakorlott kollégáink és professzionális gépeink segítségével vállalunk kútalapozás, rövid határidővel. A kútalapozás ár felől érdeklődjön telefonon vagy emailben.

Kútalapozás - Kivitelező Mester Kft. Kútalapozás - Kivitelező Mester Kft. Kútalapozás - Kivitelező Mester Kft.Kivitelező Mester Kft.

Gépi földmunkák

Profi földmunka gépeinkkel bármilyen gépi földmunkát el tudunk végezni. Gépi árokásás, épület alapásás, csatorna ásás, útépítés, tereprendezés, betontörés törőfejjel, gépi bontás, tuskó kiszedés.

Kivitelező Mester Kft.

Ház építés

Családi házak és fa házak építése, kivitelezése gyorsan és szakszerűen az ügyfeleink igényeinek megfelelően.

Kivitelező Mester Kft.

Szolgáltatásaink

Gépi földmunkák, kútalapozás, generálkivitelezés, kőműves munkák, nyílászárók beépítése, tetőfedés és felújítás, ács munkák, asztalos munkák, bádogos munkák, hidegburkolás, melegburkolás.

Kivitelező Mester Kft.

Kapcsolat

Keressen minket bizalommal telefonon vagy emailben. Telefon: +36(70)353-3132. Email: kivitelezomester@gmail.com